Ķīniešu prognoze 2024. gadam -pa gadiem: kam bagātība, kam mīlestība, kam nauda

2024. gads ir Zaļā koka pūķa gads un garais gads. Nākamie 12 mēneši būs nozīmīgi pavērsieni, pārmaiņas, uzvaras un sakāves. Ko 2024. gads sagaida katrai Ķīnas zvaigznāju zīmei? 

Pūķu prognoze 2024. gadam (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pūķim nebūs garlaicīgi 2024. gadā. Izmaiņas zīmes pārstāvjiem notiks arī tad, kad viņi vēlas stabilitāti un mieru. Un šeit ir caurules! Viņi tikai sapņos par mieru. Viņi cīnīsies par panākumiem, par vietu saulē un par vietu sev tīkamā cilvēka sirdī.

Taču, ņemot vērā to, ka Pūķis ir gada saimnieks, šīs zīmes pārstāvjiem veiksies jebkurā konfrontācijā vai sāncensībā. Turklāt Pūķi iegūs burtiski magnētisku pievilcību pretējā dzimuma cilvēku acīs. Tāpēc jebkurā biznesā uzvarēt būs vieglāk nekā parasti.

Pastāv liela varbūtība, ka Pūķis līdz gada beigām ievērojami nostiprinās savu finansiālo stāvokli. Pavasarī pavērsies iespējas pelnīt naudu. Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi nežāvāties un censties paaugstināt savu materiālo līmeni.

Grūtības un problēmas var pārņemt Pūķi augustā-septembrī. Ja no viņiem nebēgsi, bet satiksies aci pret aci, tad ātri tiksi galā ar nepatikšanām.

Čūskas prognoze 2024. gadam (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Čūskām būs jāpierāda citiem, ka viņi ir īsti profesionāļi. Konkurence profesionālajā jomā būs sīva. Zīmes pārstāvjiem būs jāizlemj: vai nu iesaistīties kaujā, vai nepiedalīties “kaujā”. Starp citu, Čūskas izstāšanās no spēles šogad būs labs gājiens, kas izprovocēs pozitīvas pārmaiņas dzīvē.

Gada otrajā pusē iespējama karjeras izaugsme un peļņas pieaugums. Finanšu sfērā, iespējams, iespaidīgas uzvaras, taču nauda kabatā neieplūdīs, tā būs “jādzen” tur. Labklājība būs tieši atkarīga no darba un pieņemtajiem lēmumiem.

Garais gads iezīmēsies ar kaut kādu strīdu, skandālu vai pat nodevību. Čūskas, tāpat kā dižciltīgi cilvēki, var palaist garām sitienu. Tas sāpēs. Bet tas padarīs viņus stiprākus.

Vientuļās čūskas var paļauties uz spilgtiem, mīļiem piedzīvojumiem visa gada garumā. Īpaši “mīlīgi” būs aprīlis, jūlijs un oktobris. Jebkurš “cietoksnis” pakļausies zīmes pārstāvju šarmam. Ilgtermiņa attiecības diez vai sāksies 2024. gadā. Varbūt tas ir uz labu. Kāzas garajā gadā nav ieteicamas.

Zirga prognoze 2024. gadam  (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Pūķis būs žēlīgs pret Zirgu. Zīmes pārstāvjiem nākamajā gadā jārēķinās ar pozitīvām pārmaiņām, ja vien viņi nesēž dīkā. Īpaši veiksmīga būs dzīves finansiālā puse, taču attiecības ar apkārtējiem var nebūt gludas.

Zirgiem 2024. gadā būs jāstrādā. Viņi jau ir darbaholiķi, bet “drakoniskā” gadā apstākļi un viņu pašu vēlme liks strādāt no rītausmas līdz krēslai. Zirgu interesēs vai nu pats process, vai rezultāts, tas ir, nauda. Pašaizliedzīgs darbs tiks pienācīgi atalgots.

Vasarā jūsu karjera var pacelties. Zīmes pārstāvjiem nevajadzētu kautrēties demonstrēt savus spēkus un iesaistīties sevis prezentācijā, lai kolēģi un priekšnieki tos pamana. Visticamāk, būs piedāvājumi, ar kuriem Zirgi nerēķinās.

Mīlestības frontē būs pārmaiņu vēsmas. Ja mīlestības saikne ir spēcīga, tad mīlas laiva nesaplīsīs ikdienā un citos pārbaudījumos. Ja attiecības ir saplaisājušas, tās, visticamāk, padziļināsies. Iespējams pat plīsums.

Lasi arī: Šo trīs zvaigžņu zīmju pārstāvji, ar lielu iespējamību, varēs sākt jaunu un bagātu dzīvi Jaunajā gadā; “Uzrāviens” sāksies jau no Janvāra

Kazas/Aitas prognoze 2024. gadam  (1943, 1955, 1967, 1979, 2003, 2015)

Lieciet Pūķa kazai staigāt tiešsaistē. Šīs zīmes pārstāvjiem rūpīgi jāizsijā informācija un jārisina tikai svarīgas lietas, nekoncentrējoties uz nesvarīgām. Kļūdas stratēģijas izvēlē un pieņemtajos lēmumos Kazai maksās dārgi. Labāk ir rīkoties saskaņā ar iepriekš izstrādātu plānu un nenovirzīties no maršruta.

Viena no gada priekšrocībām ir tas, ka zīmes pārstāvji būs radošām idejām. Iespējams, vēlēsities īstenot kādu projektu. Ja tas izdosies, tad Kaza piedzīvos ne tikai panākumus, bet arī finansiālu pieaugumu.

Tuvojoties gada beigām, Pūķis dos Kazai iespēju mainīt savu pozīciju profesionālajā jomā vai biznesā. Lietas ies kalnup, iespējama karjeras izaugsme vai veiksmīga darba maiņa uz augstāk atalgotu.

Personīgā dzīve jūs iepriecinās ar jaunām tikšanās reizēm. Ir liela varbūtība, ka aprīlī, septembrī un novembrī notiks liktenīga iepazīšanās. Turklāt kazai patstāvīgi jāmēģina būvēt tiltus uz tā sirdi, kas viņam patīk. Ja pārstāvji “stāvēs malā, knibinādami ar kabatlakatiņiem rokās, tad viņi paliks vieni.

Pērtiķa prognoze 2024. gadam (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Pūķis ar Pērtiķi nedraudzējas, taču tas nebūt nenozīmē, ka zīmes pārstāvjiem gads būs slikts. Bez pārbaudījumiem un grūtībām neiztikt, taču, pateicoties atjautībai un viltībai, Pērtiķis var būt starp uzvarētājiem.

Garais gads piesaistīs Pērtiķa dzīvē mīlestību. Zīmes pārstāvji ir slaveni siržu lauzēji. Pastāv iespēja, ka viņiem būs vairāk nekā viens romāns. Paralēli vai secīgi Pērtiķis vadīs romantiskas attiecības – zvaigznes nesaka. Līdz rudenim, iespējams, nonāks pat kāzās.

Pērtiķi, kuriem ir attiecības, visticamāk, pāries uz jaunu līmeni. Pat tie zīmes pārstāvji, kuri skatījās uz sāniem, pēkšņi sapratīs, ka viņiem blakus ir tie, kas viņiem ir vajadzīgi.

Finanšu lietās veiksmīgs būs marts un jūnijs. Šajos periodos ir vērts aktīvāk iesaistīties aktivitātēs, kas var palīdzēt palielināt ienākumu līmeni. Septembrī vajadzētu būt uzmanīgākam ar izdevumiem un finanšu darījumiem. Nepareizas kustības dēļ pastāv iespēja zaudēt ietaupījumus.

Gaiļa prognoze 2024. gadam (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Gaiļiem Pūķis pareģo veiksmi biznesā un karjerā. Iespējama finanšu izaugsme un iespēju palielināšanās. Var būt piedāvājumi mainīt darbu vai pat nodarbes, visticamāk, gada otrajā pusē. Dažiem zīmes pārstāvjiem būs izredzes, kuras viņi negaidīja. Nav nepieciešams bremzēt, svarīgi ir izmantot doto iespēju.

Var rasties spriedze attiecībās ar citiem. Gailim būs grūti saprast pat tuvus cilvēkus, ar kuriem viņi iepriekš runāja vienā valodā. Rezultātā iespējami strīdi un pat saišu pārrāvums. Zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama delikatese un diplomātija, jo, lai gūtu panākumus profesionālajās lietās vai biznesā, viņiem būs jāstrādā komandā.

Lasi vēl: Mēneša horoskops visām zīmēm: decembrī Dvīņi dzīvos pilnvērtīgi, un Zivis saņems uzaicinājumu uz jaunu darbu

Lasi arī: Tikai 2 noteikumi, kas uz visiem laikiem mainīs jūsu personīgo dzīvi

Mīlestības lietās Gaiļiem veiksies. Iespēja uzsākt romānu parādīsies maijā vai novembrī. Turklāt ne jau zīmes pārstāvji būs aktīvi. Gaiļi, kas plāno precēties, būs nobrieduši laulībām. Visticamāk, laulība būs ilga un laimīga, neskatoties uz pārliecību, ka garā gada laikā nevari uzsākt attiecības.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment